Over Gijs

Passie voor eten en mooie producten zit bij Gijs Ruurs in de genen. Als kleine jongen hielp hij maar wat graag mee in de groentewinkel van zijn ouders in Amsterdam-West. In de vrije weekenden dwaalde Gijs vaak met zijn familie door de bossen op zoek naar bramen, kastanjes of beukennoten. Welke groenten of fruit in welk seizoen verkrijgbaar zijn, schudt Gijs dan ook zo uit zijn mouw.

Ruim 15 jaar geleden besloot hij met die kennis en vooral passie aan de slag te gaan. Gijs opende een delicatessen & kaaswinkel in Amstelveen: Deli-Shop. Deze winkel vol met kwaliteitsproducten zorgden ervoor dat hij met die ingrediënten geweldige broodjes kon maken. De delicatessenwinkel veranderde langzaam maar zeker in de broodjeszaak die het nu is. Een broodjeszaak annex lunchroom die door klanten uit de hele regio wordt bezocht.

Het grootste gedeelte van de broodjes wordt afgehaald of bezorgd. Dagelijks gaan er voor tientallen bedrijven complete lunches de deur uit. Een team van jonge en enthousiaste medewerkers staat Gijs bij.

De passie en liefde voor mooi, echt eten heeft Gijs nooit verloren. Hij importeert de lekkerste vleeswaren uit Italië of bereidt het vlees zelf, vers uit eigen keuken. Gijs gaat op truffeljacht in Italië voor de huisgemaakte truffelmayo, bestelt zijn groenten bij betrouwbare leveranciers uit de regio en heeft 2 eigen koeien die op een steenworp afstand van de winkel in Amstelveen lekker staan te grazen. Die mooie ingrediënten en passie voor eten proef je in elk broodje, elke salade en elk vruchtensapje. Immers …

“De beste ingrediënten maken de lekkerste broodjes.”

 • Bestellen

  Bestellen kan heel eenvoudig via onze website. Bekijk onze menukaart en bestel makkelijk en snel de lekkerste broodjes, salades, sappen en smoothies.

 • worst-image

  Catering

  Borrelplank, tapas, diner of buffet? Vers van Gijs verzorgt ook catering. We zijn de koning in lunches maar we doen en kunnen nog veel meer. Met of zonder bediening op locatie.

 • gijs-bezig

  Werken bij Gijs?

  Bij Vers van Gijs is er altijd plaats voor enthousiaste, hardwerkende collega’s met passie voor lekker eten. We zijn op zoek naar keukenprinsen & -prinsessen en chauffeurs. Iets voor jou?

© 2014 Versvangijs Disclaimer