Contact met Gijs

In onze winkel houden we ons graag bezig met waar we goed in zijn: het bereiden van heerlijke lunches, ambachtelijke broodjes, geweldig lekkere maaltijdsalades en het bedenken van nieuwe gerechten. Heb je een vraag of een opmerking dan kun je natuurlijk altijd bellen of mailen. Maar misschien kunnen we je meteen helpen en staat het antwoord op je vraag hieronder.

Bestellen
Je bestelling ontvangen we het liefst via onze website. Wil je extra sla, geen komkommer op je broodje of je salade zonder dressing? Geen probleem, dat kun je allemaal eenvoudig aan ons laten weten via de opmerkingen op de bestelpagina.

Offerte
Wil je een offerte ontvangen voor een lunch, catering of meeting? Stuur je wensen in een mailtje naar offerte@versvangijs.nl en wij zorgen dat je de offerte zo snel mogelijk ontvangt. Houd er alsjeblieft rekening mee dat het bij ons spitsuur is tussen 10 en 14 uur. Over het algemeen gaan we dan ook buiten deze tijden met je offerte aan de slag.

Menukaart
De laatste versie van onze menukaart kun je hier downloaden en printen.

Contact over je factuur of andere administratieve zaken
Je moet doen waar je goed in bent. Facturen maakt Gijs dus niet zelf. Voor vragen of opmerkingen over je factuur (zoals PO-nummers, referenties, adreswijzigingen) kun je mailen naar de rekenwonders van de administratie: administratie@versvangijs.nl

Werken bij Gijs
Daar heeft Gijs een hele speciale pagina voor, die vind je hier.

Gijs bezoeken in de winkel of Gijs een kaartje sturen
Leuk! Moet je doen.

Kaartjes graag naar:
Postbus 14768
1001 LG Amsterdam

Ons bezoeken kan hier:
Kostverlorenhof 16
1183 HE Amstelveen
020 – 445 99 30

Openingstijden Vers van Gijs
Maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 15:00 uur
Zaterdag van 8:00 tot 15:00 uur
Zondags gesloten

BTW, Bank en KVK-nummer
KVK: 34141014
BTW: NL130809573B01
IBAN: NL40 RABO 0300 1133 58

 

 

 • Menukaart

  Wil je de nieuwe menukaart bewonderen? Via onderstaande link kun je de onze menukaart downloaden.

 • worst-image

  Catering

  Borrelplank, tapas, diner of buffet? Vers van Gijs verzorgt ook catering. We zijn de koning in lunches maar we doen en kunnen nog veel meer. Met of zonder bediening op locatie.

 • gijs-bezig

  Werken bij Gijs

  Bij Gijs is er altijd plaats voor enthousiaste, hardwerkende collega’s. We zijn op zoek naar keukenprinsen & -prinsessen en chauffeurs. Iets voor jou?

© 2014 Versvangijs Disclaimer