rechts-2Vers van Gijs maakt niet alleen de lekkerste broodjes met de lekkerste ingrediënten. Wij kunnen op aanvraag ook heerlijke hapjes en complete lunches voor bijvoorbeeld vergaderingen, bedrijfscatering op locatie, buffetten en andere zaken voor allerhande evenementen voor u organiseren.

Wij kunnen kant en klaar complete lunches bezorgen in Amstelveen, Amsterdam, Aalsmeer, Hoofddorp en Ouderkerk aan de Amstel. Al onze producten zijn met passie gemaakt, ambachtelijk en vers.

Wil je eens vrijblijvend praten hoe Vers van Gijs je kan helpen met catering? Stuur dan even een mail of bel 020 – 445 99 30

 • Over Gijs

  Gijs Ruurs is specialist in alles wat lekker is. Al meer dan 15 jaar werkt hij met passie en gedrevenheid om met de beste ingrediënten de lekkerste broodjes te maken.

 • worst-image

  Contact met Gijs

  Wil je Gijs een kaartje sturen, een offerte aanvragen of meer informatie over Gijs’ producten? Kom dan langs in de winkel of neem contact met Gijs op.

 • gijs-bezig

  Werken bij Gijs

  Bij Vers van Gijs is er altijd plaats voor enthousiaste, hardwerkende collega’s met passie voor lekker eten. We zijn op zoek naar keukenprinsen en -prinsessen en chauffeurs. Iets voor jou?

© 2014 Versvangijs Disclaimer