Werken bij Gijs

Bij Gijs werken een heleboel gezellige keukenprinsen & -prinsessen. Al dat lekkers maakt Gijs natuurlijk niet alleen. Zonder Cor, Dave, David, Debby, Diana, Elly, Esmée, Laura, Marcella, Martin, Rick, Sabine, Sieta, Sterre, Thomas en Tom zou er veel minder van terecht komen.

Omdat steeds meer mensen ontdekken hoe lekker Gijs’ broodjes zijn, krijgen wij het alsmaar drukker. Daarom is Gijs op zoek naar een: filiaalleider (Amstelveen), meerdere zaterdaghulpen (die graag hard werken op zaterdag en in de vakanties), allround horecamedewerkers (die van hard werken houden), bezorgers (in goede conditie en die van elektrisch fietsen houden) en chauffeurs (die niet te trots zijn om een TomTom te gebruiken).

Heb je interesse in een van deze functies? Stuur dan een alsjeblieft een e-mail met je cv en motivatie naar Sabine den Haan: personeel@versvangijs.nl.

Filiaalleider | vestiging Amstelveen | fulltime
Voor onze Amstelveense vestiging zijn wij op zoek naar een ervaren, doortastende, gezellige, ambitieuze en hardwerkende filiaalleider. Als filiaalleider geef je dagelijks leiding aan een team van 7 tot 10 personen. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de bereiding en verkoop van onze producten, de logistieke planning, de roosterplanning, het voeren van functioneringsgesprekken, het beheer van de productvoorraad, het beheer van het budget en het reilen en zeilen op de werkvloer in het algemeen. Daarnaast onderhoud je contact met klanten en communiceer je jouw werkzaamheden met het management.

Je bent 40 uur per week beschikbaar. Daarnaast ben je een sterke leider met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die het hoofd koel houdt en goed overzicht heeft in stressvolle situaties. Je haalt het beste in je collega’s naar boven. Je bent flexibel en je hebt affiniteit met lekker eten. Omdat je met beide benen in onze winkel staat, weet je precies wat er speelt. We verwachten dat je je goed aan kunt passen aan het huidige concept, maar we staan altijd open voor nieuwe creatieve ideeën. We vragen minimaal drie jaar aantoonbare ervaring als leidinggevende in de horecabranche.

We bieden jou een goed salaris in overeenstemming met jouw werkervaring, werktijden tussen 06:00 en 16:00 uur, de meeste weekenden en feestdagen vrij, professionele ondersteuning, ruimte voor eigen creativiteit, een gezellig team, personeelskorting en doorgroeimogelijkheden.

Chauffeurs | vestiging Amstelveen [auto]
Als je onze broodjes bezorgt, zien mensen je graag komen. Je wordt met open armen ontvangen. Onze chauffeurs zijn bij voorkeur opgewekte, glimlachende dames en heren die service hoog in het vaandel hebben staan. Daarbij vergeten zij niet dat zij voornamelijk tijdens lunchspitsuur werken, dus een klein beetje haast is er altijd wel bij. Haast of niet, onze chauffeurs blijven vriendelijk en rijden tussen 10:00 en 14:00 uur opgewekt van klant naar klant. Misschien heb je wel schoolgaande kinderen en past dit baantje perfect in jouw week? Of misschien studeer je nog en heb je af en toe tijd om een paar uur te werken? Zolang je een rijbewijs B bezit, zelf vindt dat je behoorlijk goed kunt autorijden en ook nog eens vrolijk, verzorgd en gezellig bent, ontmoeten wij je graag!

Bezorgers | vestiging Amstelveen [elektrische bakfiets]
Met de wind door je haren en de zon op je rug scheur je naar onze klanten op je bakfiets. Je fietst elektrisch ondersteund, dus je kunt gewoon blijven lachen onderweg. Met een glimlach bezorg je in een hoog tempo de lunches bij onze klanten. Enige stratenkennis is fijn maar een onderzoekend, optimistisch en voortvarend karakter maakt een hoop goed. Een rijbewijs is hiervoor niet nodig. Heb je wel een rijbewijs? Mooi: dan kun je zo af en toe ook nog eens in een van onze bezorgauto’s stappen.

Allround horeca medewerkers  | vestiging Amstelveen
Als allround horecamedewerker smeer je broodjes, shake je smoothies, bereid je salades, snijd je groenten / kaas / vleeswaren en bak je eieren. Je vindt het gezellig om in een team te werken, dus voor je collega’s zet je met plezier een kopje koffie. Je bedient fluitend de kassa en je maakt graag een grapje met onze klanten.

Ben jij 20 uur per week beschikbaar en ben je ook nog eens stressbestendig, leergierig, enthousiast en klantvriendelijk? Dan maakt Gijs graag kennis met jou! Ervaring is geen vereiste, maar wel een pre.

We bieden jou flexibele werktijden tussen 06:00 en 16:00 uur, een interne opleiding tot allround horecamedewerker, een gezellig team, personeelskorting en doorgroeimogelijkheden.

Zaterdaghulp
Als zaterdaghulp smeer je broodjes, shake je smoothies, bereid je salades, snijd je groenten / kaas / vleeswaren en bak je eieren. Je vindt het gezellig om in een team te werken, dus voor je collega’s zet je met plezier een kopje koffie. Je bedient fluitend de kassa en je maakt graag een grapje met onze klanten.

Ben jij beschikbaar op zaterdag en misschien ook in de vakanties en ben je stressbestendig, leergierig, enthousiast en klantvriendelijk? Dan maakt Gijs graag kennis met jou! We houden graag rekening met jouw school of studie.

We bieden jou een interne opleiding tot allround horecamedewerker, de mogelijkheid om meer uren te werken, een gezellig team, personeelskorting en doorgroeimogelijkheden.

Lijkt het je wat om bij Gijs te werken? Stuur dan een alsjeblieft een e-mail met je cv en motivatie naar Sabine den Haan: personeel@versvangijs.nl.

 • Over Gijs

  Gijs Ruurs is specialist in alles wat lekker is. Al meer dan 16 jaar werkt hij met passie en gedrevenheid om met de beste ingrediënten de lekkerste broodjes te maken.

 • worst-image

  Catering van Gijs

  Borrelplank, tapas, diner of buffet? Vers van Gijs verzorgt ook catering. We zijn de koning in lunches maar we doen en kunnen nog veel meer. Met of zonder bediening op locatie.

 • Menukaart

  Wil je Gijs’ menukaart printen en boven je bed hangen? Goed idee. Via onderstaande link kun je de Vers van Gijs menukaart downloaden en printen.

© 2014 Versvangijs Disclaimer