Werken bij Gijs

Bij Gijs werken een heleboel gezellige keukenprinsen & -prinsessen. Al dat lekkers maakt Gijs natuurlijk niet alleen. Zonder Luiz, Sanna, Jevaro, Tom, Nandi, Abel, Cor, Frans, Elly, Danique, Esmee, Marleen, Brigitte, Marcella, Gerard, Martin, Patricia, Cora, Collin, Dave, Simone, Sophie, Wendien & Yvette zou er veel minder van terecht komen.

Omdat steeds meer mensen ontdekken hoe lekker Gijs’ broodjes zijn, krijgen wij het steeds drukker. Daarom is Gijs op zoek naar een: filiaalleider (Amstelveen) allround horeca medewerkers (die van hard werken houden), bezorgers (in goede conditie en die van elektrisch fietsen houden) en chauffeurs (die niet te trots zijn om een TomTom te gebruiken).

Interesse in een van deze functies? Stuur dan ajb een kort mailtje met je motivatie naar Marleen van den Eijkel: administratie@versvangijs.nl

Filiaalleider (filiaal Amstelveen) Fulltime
Voor onze Amstelveens vestiging zijn wij op zoek naar een ervaren, doortastende, gezellige, ambitieuze en hardwerkende filiaalleider. Een vrouw of een man. Iemand die het aanspreekpunt wordt van deze vestiging. Het aanspreekpunt voor onze klanten maar zeker ook voor collega’s.

Je kunt sowieso alles wat je collega’s ook kunnen. (Of je leert snel en denkt dat je dat wel snel onder de knie hebt). Zie hieronder bij allround horeca medewerkers wat zij allemaal kunnen. Daarnaast sta je stevig in je schoenen, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben je doelgericht, heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan en vind je net als wij dat hard en plezierig werken tot de mooiste resultaten leidt.

We hopen dat je al dit leuks in 32 – 38 uur per week voor elkaar krijgt. Salaris is in overeenstemming met ervaring.

Chauffeurs vestiging Amstelveen (parttime & oproep)

Als je onze broodjes bezorgt, zien mensen je graag komen. Je wordt met open armen ontvangen. Onze chauffeurs zijn bij voorkeur opgewekte, glimlachende dames & heren die service hoog in het vaandel hebben staan. Daarbij vergeten zij niet dat zij voornamelijk in lunch-spitsuur werken, dus een klein beetje haast is er altijd wel bij. Haast of niet, onze chauffeurs blijven vriendelijk en rijden tussen 10 en 14 uur opgewekt van klant naar klant.
Misschien heb je wel schoolgaande kinderen en past dit baantje perfect in jouw week? Of misschien studeer je nog en heb je af en toe tijd om een paar uur te werken? Zolang je rijbewijs B bezit, zelf vindt dat je behoorlijk goed kunt autorijden en ook nog eens vrolijk, verzorgd en gezellig bent, ontmoeten wij je graag!

Bezorgers vestiging Amsterdam (parttime & oproep) | GEEN rijbewijs benodigd
Je hebt hetzelfde profiel als onze chauffeurs (zie hierboven) maar geen rijbewijs. Wel houdt je van fietsen en bij voorkeur van fietsen door Amsterdam. Je hebt een goede conditie en bent zelfredzaam met het vinden van locaties en niet snel in paniek of gestrest. In dat geval voorzien we je graag van een elektrische (bak)fiets om onze klanten milieubewust en snel onze lunches te brengen. Je werktijden zijn flexibel maar je werkt voornamelijk tussen 10 en 14 uur.

Allround horeca medewerkers (parttime) | vestiging Amstelveen & Amsterdam
Als allround medewerker bereid je broodjes, snijd je groenten / vleeswaren / kaas en bak je eieren. Ook shake je smoothies, pers je sinaasappels en dweil je de vloer. Je bedient fluitend de kassa en glimlacht naar onze klanten. Je vindt het gezellig om in een team te werken, dus voor je collega’s zet je met plezier een kopje koffie. En voor onze klanten natuurlijk ook.

Bij voorkeur heb je alles wat hierboven staat al eens ergens eerder gedaan, zodat wij de vruchten kunnen plukken van jouw ervaring. Maar ook als je de ervaring nog niet hebt, ontmoeten we je graag. We gaan er dan wel vanuit dat je ontzettend leergierig en enthousiast bent, goed kunt luisteren en vooral niet gauw last hebt van vermoeide voeten want je loopt heel wat af bij Gijs.

Lijkt het je wat om bij Gijs te werken? Stuur dan een kort mailtje met je motivatie en eventuele ervaring aan Marleen van den Eijkel: administratie@versvangijs.nl.

 • Over Gijs

  Gijs Ruurs is specialist in alles wat lekker is. Al meer dan 16 jaar werkt hij met passie en gedrevenheid om met de beste ingrediënten de lekkerste broodjes te maken.

 • worst-image

  Catering van Gijs

  Borrelplank, tapas, diner of buffet? Vers van Gijs verzorgt ook catering. We zijn de koning in lunches maar we doen en kunnen nog veel meer. Met of zonder bediening op locatie.

 • Menukaart

  Wil je Gijs’ menukaart printen en boven je bed hangen? Goed idee. Via onderstaande link kun je de Vers van Gijs menukaart downloaden en printen.

© 2014 Versvangijs Disclaimer